Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες των μαθητών/τριών (Α΄ Λυκείου και Β΄ Λυκείου),
 
Ενόψει της προετοιμασίας για την υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων εγγραφής, ανανέωσης εγγραφής ή μετεγγραφής των μαθητών/τριών στην Α΄, Β΄ και Γ΄ τάξη των Δημόσιων Ημερησίων και Εσπερινών ΓΕ.Λ.1, ΕΠΑ.Λ. και Π.ΕΠΑ.Λ. για το σχολικό έτος 2024-2025, στα επισυναπτόμενα αρχεία θα βρείτε δύο (2) υποδείγματα Υπεύθυνων Δηλώσεων, που θα πρέπει να συμπληρωθούν και από τους δύο γονείς/κηδεμόνες, εφόσον υπάρχουν, και εν συνεχεία να επιστραφούν (και οι δύο Υ.Δ.) στη σχολική μονάδα έως τις 22-04-2024, είτε με γνήσιο της υπογραφής είτε μέσω Gov.gr. 
 
Επίσης, προς διευκόλυνση σας, σας αποστέλλουμε και τον σύνδεσμο https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai-kathemerinoteta/psephiaka-eggrapha-gov-gr/ekdose-upeuthunes-deloses 
 
Η πρώτη Υπεύθυνη Δήλωση (αρχείο pdf: «ΥΔ_e-εγγραφές_Α») συμπληρώνεται από τον κηδεμόνα (Κηδεμόνας-Ε-eggrafes) που θα συμπληρώσει την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής/ανανέωσης εγγραφής/ μετεγγραφής του/της μαθητή/τριας (τέκνου/ κηδεμονευόμενου/ης μου) για το σχολικό έτος 2024-2025, μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές.
Η δεύτερη Υπεύθυνη Δήλωση (αρχείο pdf: ΥΔ_e-εγγραφές_Β) συμπληρώνεται από τον άλλον κηδεμόνα που συναινεί με την ηλεκτρονική αίτηση εγγραφής/ανανέωσης εγγραφής/ μετεγγραφής του/της μαθητή/τριας (τέκνου/ κηδεμονευόμενου/ης μου). 
 
Παρακαλούμε θερμά ο κηδεμόνας που υπέβαλε πέρυσι την αίτηση εγγραφής του/της μαθητή/τριας στην εφαρμογή e-εγγραφές, ο ίδιος να την υποβάλει και φέτος, για να μη δημιουργηθούν προβλήματα στην εγγραφή του/της μαθητή/τριας. Επίσης, επισημαίνεται ότι και στις δύο Υ.Δ. θα πρέπει να ταυτίζεται η διεύθυνση κατοικίας του/της μαθητή/τριας.
Οι οδηγίες για την διαδικασία είναι καταγεγραμμένες στο επισυναπτόμενο αρχείο με τίτλο: «ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ 2024-25». Παρακαλούμε να διαβάσετε προσεκτικά τις οδηγίες και μετά να συμπληρώσετε τις Υ.Δ. 
 
Οι δύο Υπεύθυνες Δηλώσεις θα δοθούν και στους/στις μαθητές/τριες εκτυπωμένες, σε περίπτωση που κάποιος/α γονέας/κηδεμόνας δεν μπορεί να τις εκτυπώσει.
Η υποβολή και κατάθεση των συγκεκριμένων Υ.Δ. στο σχολείο ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ. Η ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΣΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ/ΠΡΟΘΕΣΜΙΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΙΣΤΟΥΝ ΒΑΣΕΙ ΝΕΟΤΕΡΗΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΔΟΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ Υ.ΠΑΙ.Θ.Α.
Παρακαλούμε όπως είστε συνεπείς στην καταληκτική ημερομηνία κατάθεσης και των δύο Υ.Δ. στο σχολείο (έως 22-04-2024). 
 
Ευχαριστούμε θερμά.
 
Attachments
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΓΟΝΕΙΣ 2024 25.pdf [439.31Kb]
Uploaded 3 weeks ago by Super User
ΥΔ e εγγραφές Α.pdf [791.9Kb]
Uploaded 3 weeks ago by Super User
ΥΔ e εγγραφές Β.pdf [779.94Kb]
Uploaded 3 weeks ago by Super User

Συνδεδεμένοι Χρήστες

160521
Today: 24
Yesterday: 23
This Week: 24
Total: 160,521