Αίτηση-Δήλωση παλαιών αποφοίτων για τις Πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ έτους 2021

Στο διάστημα 8-30 Μαρτίου θα υποβάλουν Αίτηση-Δήλωση οι παλαιοί απόφοιτοι που επιθυμούν να είναι υποψήφιοι για τις πανελλαδικές εξετάσεις ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ έτους 2021.

Στο ανωτέρω διάστημα δύνανται οι μαθητές της τελευταίας τάξης ΓΕΛ και ΕΠΑΛ, που έχουν ήδη υποβάλει Αίτηση – Δήλωση συμμετοχής για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2021, να συμπληρώσουν τις Αιτήσεις-Δηλώσεις τους.

Η υποβολή των Αιτήσεων – Δηλώσεων των αποφοίτων για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις του Γενικού και του Επαγγελματικού Λυκείου έτους 2021 θα γίνει στο Λύκειο αποφοίτησης ή στο πλησιέστερο στην κατοικία του αποφοίτου Λύκειο.

Οι απόφοιτοι θα πρέπει να έχουν μαζί τους οπωσδήποτε:

1) Φωτοτυπία του απολυτηρίου

2) Ταυτότητα ή Διαβατήριο (θα βοηθούσε λόγω covid να τα έχετε σε φωτοτυπία)

3) Το καρτελάκι με τον κωδικό του υποψηφίου.

4) Μια μικρή έγχρωμη φωτογραφία για το καρτελάκι.

Oι υποψήφιοι εκτυπώνουν την Αίτηση-Δήλωση και τη συμπληρώνουν χειρόγραφα (μόνο τα γκρι στοιχεία), αφού πρώτα διαβάσουν πολύ καλά τις οδηγίες και την εγκύκλιο.

Oι υποψήφιοι θα πρέπει στο email του σχολείου ( This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ) να εκδηλώσουν την επιθυμία τους για μετάβαση στη σχολική μονάδα για υποβολή της αίτησης δήλωσης (αναγράφοντας πιθανές διαθέσιμες ημερομηνίες και διάστημα ωρών [ από - μέχρι ]) και στη συνέχεια το σχολείο με απαντητικό email θα ορίσει την ακριβή ώρα και ημέρα μετάβασης στο Λύκειο.

Οι υποψήφιοι χρησιμοποιώντας τον κωδικό SMS 3 (μετάβαση σε Δημόσια Υπηρεσία…) θα μεταβαίνουν στη σχολική μονάδα φέροντας μαζί τους το απαντητικό mail του σχολείου, στο οποίο θα αναγράφεται η ακριβής μέρα μετάβασης (σε μορφή έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή), το απολυτήριο τους αν είναι απόφοιτοι, καθώς και την αριθμ. Φ.251/22933/Α5/26-02-2021 (Β’826) ΥΑ, σε περίπτωση που χρειαστεί να δικαιολογήσουν την μετακίνηση τους.

Attachments:
Download this file (Aithsh-Dhlwsh.pdf)Aithsh-Dhlwsh.pdf[Αίτηση-Δήλωση]204 kB
Download this file (Egkyklios Apofoitoi.pdf)Egkyklios Apofoitoi.pdf[Εγκύκλιος Απόφοιτοι]578 kB
Download this file (Odhgies.pdf)Odhgies.pdf[Οδηγίες]199 kB
Download this file (Ypourgikh apofash.pdf)Ypourgikh apofash.pdf[Φ.251/22933/Α5/26-02-2021 (Β’826) Υπουργική Απόφαση]161 kB