Οδηγίες εγγραφής μαθητών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο

Ανταποκρινόμενοι στην ανάγκη διατήρησης της διδακτικής επαφής με τους μαθητές μας, έστω και εξ αποστάσεως, έχουμε στη διάθεση μας και αξιοποιούμε τις διαθέσιμες υποδομές τόσο για σύγχρονες, όσο και για ασύγχρονες μεθόδους διδασκαλιας.

Σε κάθε περίπτωση (σύγχρονη ή ασύγχρονη) θα πρέπει να διασφαλίζεται με επιβεβαιωμένο τρόπο η ταυτότητα των συμμετεχόντων εκπαιδευτικών ή μαθητών. Το ΥΠΑΙΘ μέσω του Πανελλήνιου Σχολικού Δικτύου (ΠΣΔ) παρέχει την υποδομή για δημιουργία λογαριασμών σε μαθητές.

Τις τελευταίες ημέρες το ΠΣΔ απλοποίησε σημαντικά τη διαδικασία δημιουργίας λογαριασμών (accounts) για τους μαθητές, η οποία επιτυγχάνεται με πολύ απλό τρόπο από τους ίδιους τους μαθητές, σε συνεργασία/συναίνεση από τους γονείς/κηδεμόνες τους. Επισυνάπτονται αναλυτικές οδηγίες (δείτε στο τέλος του άρθρου), τις οποίες θα πρέπει να ακολουθήσετε πιστά.

Attachments:
Download this file (Odhgies Eggrafhs mathitwn sto Panellhnio Sxoliko Diktyo.pdf)Odhgies Eggrafhs mathitwn sto Panellhnio Sxoliko Diktyo.pdf[Οδηγίες εγγραφής μαθητών στο Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο]1135 kB